Terugbelverzoek

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alleen geverifieerde dakdekkers
Vergelijk gratis offertes
Altijd in de buurt
Gemiddelde beoordeling 4.5/5

Over ons

Onze missie is het succesvol koppelen van de juiste vakman voor elk type project in en rondom uw woning of bedrijfspand. Dakonderhoud Limburg gaat voor de ideale match!

Ons verhaal

Wij zijn uw partner voor het vinden van de beste vakmannen in Nederland. Wij streven ernaar om uw zoektocht naar de juiste match zo eenvoudig mogelijk te maken. Met een uitgebreid netwerk van ervaren en zorgvuldig geselecteerde bedrijven, is het onze taak u te helpen in het vinden van de juiste partij voor uw volgende klus.

Onze missie is om u als klant de mogelijkheid te bieden om meerdere, op maat gemaakte offertes te ontvangen, zodat u zelf de beste prijs/kwaliteitsverhouding kunt kiezen. Of u nu een particulier bent, een bedrijf of een Vereniging van Eigenaren (VvE), wij zijn er om u te helpen. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid. Daarom stellen we u in staat om de beste vakmensen te kiezen voor uw project. Wij zorgen voor de match, u kiest de professional die het beste bij u past. Met een hart voor service en een oog voor kwaliteit, zetten wij ons in om u de best mogelijke ervaring te bieden. We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw volgende project!

Hoe het werkt

1

Beschrijf uw opdracht

Omschrijf het project en alle wensen die u hierbij heeft in het formulier.
2

Wij verdelen uw aanvraag

Wij verdelen uw aanvraag onder onze geselecteerde vakmannen
3

Kies de specialist die bij jou past

Vergelijk en kies voor de specialist die het beste bij je wensen past
4

Geniet van het opgeleverde werk

Laat ons vooral weten hoe het is verlopen en laat een review achter!
Start projectaanvraag

Onze missie

Wij streven ernaar om als betrouwbare en onafhankelijke tussenpersoon onze branche te transformeren. Wij begrijpen dat de zoektocht naar een gekwalificeerde vakman een uitdaging kan zijn en wij geloven dat dit proces gemakkelijker, transparanter en toegankelijker moet zijn.

Onze missie is het samenbrengen van vraag en aanbod in de branche, door een platform te bieden waar consumenten en bedrijven gemakkelijk in contact kunnen komen met gecertificeerde vakmannen. Onze focus ligt op het waarborgen van kwaliteit, waarbij elke professional op ons platform grondig wordt gecontroleerd voordat deze wordt goedgekeurd. We zijn toegewijd aan het creëren van een omgeving waar klanten met vertrouwen projecten kunnen starten, wetende dat ze worden ondersteund door de beste vakmensen in de branche. Tegelijkertijd willen we vakmannen de kans geven hun vaardigheden en diensten te presenteren aan een breed publiek. Zo ontstaat er een win-win situatie!

De beste verzameling dakdekkers onder één dak

Kom in contact met de beste dakdekkers voor uw dakproject. Een aanvraag is zonder verplichtingen en helemaal gratis en vrijblijvend. 
Gratis prijsopgave op maat
Geverifieerde dakdekkers
De beste prijs- /kwaliteit
Voor particulieren, zakelijk en VVE's
Hoge klantentevredenheid
Start projectaanvraag

Vergelijk de beste dakdekkers

Vertel ons voor welk project u een dakdekker nodig heeft en wij matchen u aan meerdere specialisten. 

Aanvraagformulier:

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Type dienst*
Type dak*
Uw gegevens zijn hier veilig en we houden rekening met uw privacy.